Hopfgarten im Brixental

Experimentați superba panoramă din jurul stațiunii Hopfgarten din valea Brixental practicând unul din numeroasele sporturi accesibile aici. Localitatea cu ca. 5.300 de locuitori este situată la o altitudine de 622m în Alpii Kitzbühel.

Hopfgarten im Brixental vara:

• Savurați priveliștea asupra masivului Wilder Kaiser și a Alpilor Kitzbühel de la terasa rotitoare cu o priveliște panoramică de la cabana din vârf Hohe Salve la o altitudine de 1.828m. Biserica de pelerinaj Salve aflată la cea mai mare altitudine din Austria poate fi accesată foarte ușor de aici.
• Drumețiile sunt o parte foarte importantă în Hopfgarten. Pentru fiecare tip de drumeț se află aici un traseu potrivit fie traseul panoramic Hohe Salve, drumuri tematice sau trasee pe vârf.
• Parcul de biciclete Hopfgarten este o oprire obligatorie pentru orice mountainbiker. Traseul de downhill de trei km din cu o înclinație de 30% vă oferă adrenalina necesară pentru o coborăre cu bicileta.
• Din Hopfgarten puteți ajunge rapid și fără efort în văile lăturalnice din Kelchsau cu ajutorul bicicletelor electrice.
• Vizitați de asemenea și Parcul de agrement Salvena-Land! Distracția este garantată pentru întreaga familie.

Hopfgarten im Brixental iarna:

• Schiorii au ajuns în locul potrivit în Hopfgarten. Accesul spre cea mai mare regiune interconectată de schi din Austria se face direct din centrul stațiunii. Astfel vă puteți bucura rapid de peste 250km de pârtii în mijlocul Alpilor Kitzbühel.
• Savurați specialități tiroleze pe terasa rotitoare cu o priveliște panoramică de la cabana din vârf Hohe Salve și bucurați-vă de tabloul cu peste 70 de piscuri.
• Vizitați și biserica de pelerinaj Salve aflată la cea mai mare altitudine din Austria și anume l 1.829m fiind ușor accesibilă cu telegondola.
• Stațiunile cunoscute pentru distracția la après-ski sunt pera zgomotoase pentru dvs. dar nu ați vrea să renunțați cu totul la petrecere? Atunci Hopfgarten cu localurile sale mici și rafinate este locul ideal pentru dvs.

Activităţi de vacanţă în Hopfgarten im BrixentalAlle Aktivitäten+
© Stefa Astner
© Tirol Werbung/Bernhard Aichner
© Stefan Astner
© Simon Oberleitner

unităţi de cazare preferate din Hopfgarten im Brixental


Toate apartamentele de vacanţă din Hopfgarten im BrixentalToate hotelurile din Hopfgarten im Brixental
Căutaţi cazare


serviciu


Mai sus
Live Chat
Live Chat