Längenfeld


De la baia din odaia gospodărească până la Aqua Dome: localnicii din Längenfeld au cunoscut încă din secolul 16 efectele binefăcătoare ale apei termele.

În gerul iernii aspru tirolez nu există senzaţie mai deosebită decât aceea de a se cufunda cu totul în apa termală călduţă. în care întreg corpul se relaxează iar privirea se delctează cu priveliştea stâncoasă din jur. 

Localnicii din Längenfeld au cunoscut încă din secolul 16 efectele binefăcătoare ale apei termele. Ceea ce odinioară ei numea „Badl“ (o mică baie), ulterior devenit locaţie balneară, astăzi adăposteşte una din cele mai impresionante şi luxoase complexe termele, Aqua Dome, care îndeplineşte orice nevoie balneară a oasăeţilor săi.  

Izvorul de sulf al complexului termal a secat în anii 60, dar datorită evoluţiei tehnologice s-a reuşit extragerea sulfului de la ca. 1.900 m adâncime şi transportarea apei termale în cele trei cupole care alcătuiesc bazinele emblemare ale Aqua Dome. Datorită acestui complex termal unic în Tirol, staţiunea este cea mai populată din întreaga vale, complexul fiind cel mai mare angajator din regiune. 

© Ötztal Tourismus
© Ewald Schmid
© Ötztal Tourismus/Bernd Ritschel
© Ötztal Tourismus
© Ötztal Tourismus/Lukas Ennemoser
© Ötztal Tourismus

unităţi de cazare preferate din Längenfeld


Toate apartamentele de vacanţă din LängenfeldToate hotelurile din Längenfeld
recomandat pentru

cupluri
44% (75)

familii
42% (72)

single
13% (23)

afaceri
1% (2)

Date bazate pe evaluarea clienţilor verificate de pe mai multe portaluri de rezervări. (Sursă: Trust You)

Căutaţi cazare


serviciu


Mai sus
Newsletter

Abonați-vă acum la newsletterul gratuit și bucurați-vă de noutățile din inima Alpilor.

Live Chat
Live Chat