Längenfeld

De la baia din odaia gospodărească până la Aqua Dome: localnicii din Längenfeld au cunoscut încă din secolul 16 efectele binefăcătoare ale apei termele.

În gerul iernii aspru tirolez nu există senzaţie mai deosebită decât aceea de a se cufunda cu totul în apa termală călduţă. în care întreg corpul se relaxează iar privirea se delctează cu priveliştea stâncoasă din jur. 

Localnicii din Längenfeld au cunoscut încă din secolul 16 efectele binefăcătoare ale apei termele. Ceea ce odinioară ei numea „Badl“ (o mică baie), ulterior devenit locaţie balneară, astăzi adăposteşte una din cele mai impresionante şi luxoase complexe termele, Aqua Dome, care îndeplineşte orice nevoie balneară a oasăeţilor săi.  

Izvorul de sulf al complexului termal a secat în anii 60, dar datorită evoluţiei tehnologice s-a reuşit extragerea sulfului de la ca. 1.900 m adâncime şi transportarea apei termale în cele trei cupole care alcătuiesc bazinele emblemare ale Aqua Dome. Datorită acestui complex termal unic în Tirol, staţiunea este cea mai populată din întreaga vale, complexul fiind cel mai mare angajator din regiune. 

© Ötztal Tourismus/Bernd Ritschel
© Ötztal Tourismus
© Ötztal Tourismus/Lukas Ennemoser
© Ötztal Tourismus
© Ötztal Tourismus
© Ewald Schmid

unităţi de cazare preferate din Längenfeld


Toate apartamentele de vacanţă din LängenfeldToate hotelurile din Längenfeld
Căutaţi cazare


serviciu


Mai sus
Live Chat
Live Chat