Söll

În Söll aflat la o altitudine de 703m la poalele muntelui Wilder Kaiser, familiile, sportivii activi și cei în căutarea relaxării vor avea o vacanță de neuitat.

Söll vara:

• Drumurile tematice Söller Sinnesrunden cu cele patru trasee de un total de 23km care se întind în jurul stațiunii stârnesc corpul și mintea în aceeași măsură.
• O vizită în parcul Hexenwasser trebuie să fie inclusă obligatoriu în programul de vacanță. Pofta de explorări este stârnită aici la mic și mare de terenuri de joacă acvatice, drumeții tematice precum Traseul Vrăjitoarelor, și numeroase bălți pentru joacă. Cel mai lung traseu de drumeție în picioarele goale al Austrie vă va avea un efecto terapeutic asupra picioarelor.
• La sfârșitul lui septembrie merită o vizită la tradiționala coborâre în vale a vitelor, când animalele sunt aduse din nou acasă fiind sărbătorite în mod festiv.
• Lacul Ahornsee oferă răcoarea necesară datorită adâncimii sale de 11m și suprafeței de 10.000 m²
• În Söll veți găsi unități de cazare de toate categoriile, iar locațiile cu mâncare vă invitî la o excursie culinară atât prin tradiționala bucătărie tiroleză dar și prin bucate internaționale.

Söll iarna:

• În timpul zilei puteți explora cea mai mare regiune de schi a Austriei, SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental, iar seara vă așteaptă cel mai mare domeniu schiabil cu nocturnă din Tirol în fiecare miercuri și sâmbătă cu un total e 10km de pârtii luminate și trei instalații de urcare. Cea mai lungă pârtie de schi cu nocturnă din Austria este luminată până la ora 22:15.
• Pasionații de snowboard își pot exersa cunoștințele în snowparkul din grădina de iarnă Hochsöll unde se află și un funslope de 450m lungime.
• Experimentați o zi pe săniile trase de câini și lăsați-vă purtați de câinii Huskie prin peisajul hibernal.
• În perioada dinaintea Sărbătorilor de iarnă scena Nașterii este reconstituită cu personaje din lemn de mărime naturală și un staul cu elemente din lemn vechi de sute de ani în zona Feldwebel Bichl, fiind o adevărată atracție turistică.

Activităţi de vacanţă în Söll
Alle Aktivitäten+
© Wilder Kaiser
© Wilder Kaiser
© Tirol Werbung/Bernd Uhlig
© TVB Wilder Kaiser/Peter von Felbert

unităţi de cazare preferate din Söll


Toate apartamentele de vacanţă din SöllToate hotelurile din Söll
Căutaţi cazare


serviciu


Mai sus
Live Chat
Live Chat