St. Leonhard im Pitztal

Stațiunea St. Leonhard im Pitztal cu cei 1.500 de locuitări ai săi se întinde de la o altitudine de 1.180m până la 1.740m. Atât iubitorii naturii cât și pasionații de sport se vor simți perfect aici.

St. Leonhard im Pitztal vara:

• La drumeții în Parcul Natural Kaunergrat, unul din cele cinci parcuri naturale din tirol, vă puteți întâlni cu capre negre în libertate.
• Chiar şi vara puteţi urca cu expresul de pe gheţar până la o altitudine de 3.440m, unde puteţi să savuraţi o cafea la cafeneau de la cea mai mare altitudine din Austria „Café 3.440“ cu o panoramă de vis asupra lumii gheţarilor din Pitztal.
• Stațiunea idilică St. Leonhard im Pitztal oferă o varietate de primă clasă de unități de cazare de toate categoriile – de la pensiunea confortabilă până la hotelul de lux.

St. Leonhard im Pitztal iarna:

• Pentru pasionații de schi, ghețarul Pitztal, cu cafeneaua aflată la cea mai înaltă altitudine din Austria – 3.440m, precum și regiunea de schi Rifflsee se află chiar în fața ușii. Ambele regiuni împreună pun la dispoziție ca. 50km de pârtii și cele mai moderne instalații de urcare.
• O zi superbă la schi se încheie la o petrecere après-ski în faimosul local Hexenkessel.
• Alte activități sportive pe care le puteți practica în St. Leonhard im Pitztal sunt săniuș, schi fond, escaladări pe gheață sau drumeții de iarnă.
• În căutarea cazării potrivite, veți găsi în St. Leonhard im Pitztal o varietate de primă clasă formată din 135 de unități de cazare de toate categoriile – de la pensiunea confortabilă până la hotelul de lux.

 

Activităţi de vacanţă în St. Leonhard im Pitztal


© Pitztal
© Jörg Lutz
© Tirol Werbung/Verena Kathrein
© Pitztal

unităţi de cazare preferate din St. Leonhard im Pitztal


Toate apartamentele de vacanţă din St. Leonhard im PitztalToate hotelurile din St. Leonhard im Pitztal
recomandat pentru

cupluri
40% (25)

familii
37% (23)

single
23% (14)

afaceri
0% (0)

Date bazate pe evaluarea clienţilor verificate de pe mai multe portaluri de rezervări. (Sursă: Trust You)

Căutaţi cazare


serviciu


Mai sus
Newsletter

Abonați-vă acum la newsletterul gratuit și bucurați-vă de noutățile din inima Alpilor.

Live Chat
Live Chat