Wildschönau

Patru sate idilice perfecte pentru reconectare cu esenta naturii: panorama in valea Wildschönauer Hochtal este marcata de cele 260 de ferme de munte autentice.

Wildschönau vara:

• Peste 300km de trasee de drumeții marcate se întind pe munții din regiune și ca. 50 de cabane vă așteaptă pentru cazare sau o pauză culinară
• În singura grădina naturală cu corzi la înălțime din Austria, Zauberwinkl, traseele de cățărări îi urcă pe pasionați din copac în copac la înălțimi cuprinse între 17 și 21m
• Unice sunt și Cheile Kundler, Muzeul Lemnului din Tirol și deosebitul Muzeu al Mineritului z’Bach

Wildschönau iarna:

• Valea situată la o altitudine de ca. 1.000m din Alpii Kitzbühel pune la dispoziție în regiunea de schi „Ski Juwel Alpachtal Wildschönau“ 145km de pârtii și 47 de instalații de urcare care asigură distracție la schi garantată.
• O diversitate față de pârtiile de schi o puteți experimenta la o drumeție cu rachetele de zăpadă prin peisajul hibernal fermecător, la o plimbare liniștită pe traseul Franziskuswegs sau la o vizită la Muzeul Mineritului z’Bach unic în regiune.
• Grădina naturală cu corzi la înălțime Zauberwinkl, care cu înălțimea sa de 21m este unul dintre cele mai înalte și mai spectaculoase parcuri de acest gen din Europa, vă invită la distracție și iarna.

Activităţi de vacanţă în WildschönauAlle Aktivitäten+
© Wildschönau Tourismus
© Wildschönau Tourismus
© Wildschönau Tourismus
© Wildschönau Tourismus

unităţi de cazare preferate din Wildschönau


Toate apartamentele de vacanţă din WildschönauToate hotelurile din Wildschönau
Căutaţi cazare


serviciu


Mai sus
Live Chat
Live Chat