Zell am Ziller

Explorați Zell am Ziller și împrejurimile sale unice din mijlocul văii Zillertal. Zell este punctul de plecare ideal pentru activități sportive. Iubitorii tradițiilor și a obiceiurilor regionale nu ar trebui să piardă sub nicio formă Festivalul Gauderfest.

Zell am Ziller vara:

• Pasionații de mountainbike și drumeții vor găsi în îmrejurimile stațiunii Zell am Ziller cele mai frumoase trasee pentru explorarea munților din regiune.
• Adrenalina crește cu sigurranță în Arena Coaster. Cei mai curajoși se aventurează la un BagJump iar cei care nu au niciun pic de frică de înălțime pot testa un zbor cu Arena Skyliner.
• Nu trebuie să ratați la începutul lunii mai Festivalul Gauderfest, poate cel mai mare de acest gen din Tirol.
• Iar cei care vor să călătorească înapoi în timp sunt așteptați în Muzeul Regional Zell și mina de aur Goldschaubergwerk.

Zell am Ziller iarna:

• De aici iubitorii sportului de iarnă pot urca în regiunea de schi Zillertal Arena cu ai săi 169km de pârtii, funparks și actionparks, cinci trasee de curse permanente și multe altele.
• Prin localizarea sa centrală sunt posibile excursii de o zi în regiunile învecinate precum Mayrhofen, Kaltenbach-Hochfügen sau gehețarul Hintertux. Abonamentul de schi Zillertaler SuperSkipass este valabil pentru toți cei 670km de pârtii din întreaga vale și oferă de asemenea gratuitate la transportul cu autobuzele de schi, trenul văii Zillertal și transportul public.
• Arena Coaster, primul roller coaster din valea Zillertal aflat la stația din vale din stațiunea Zell, pune pe lista destinației o nouă atracție.
• După o zi pe pârtie cel mai bine vă relaxați la un pahar în localurile Iglu sau Schirmbar: Zell am Zillereste o stațiune faimoasă pentru petrecerile après-ski, cluburile de noapte și atmosfera incendiară.

 

Activităţi de vacanţă în Zell am ZillerAlle Aktivitäten+
© Zillertal Bier
© Zillertalbahn
© Freizeitpark Zell
© Zell-Gerlos
© Zillertal Arena - Zell-Gerlos

unităţi de cazare preferate din Zell am Ziller


Toate apartamentele de vacanţă din Zell am ZillerToate hotelurile din Zell am Ziller
Căutaţi cazare


serviciu


Mai sus
Live Chat
Live Chat