Erste Ferienregion im Zillertal

Localităţi răsfăţăte de razele soarelui şi brânză proaspătă delicioasă: protejat de Alpii Kitzbühel la est şi de Alpii Tuxer la vest, valea Zillertal se desprinde de Inntal spre sud.

Erste Ferienregion im Zillertal vara:

• 1.000 km de trasee de drumeţii şi 115 km de trasee de nordic walking şi alergat trec prin localităţile Aschau, Bruck, Fügen, Fügenberg, Hart, Kaltenbach, Ried, Schlitters, Strass, Stumm, Stummerberg şi Uderns în prima regiune de vacanţă.
• Cu telegondola Spieljochbahn puteţi urca comod pe munte unde mai ales familiile se bucură de facilităţi precum o grădină de căţărări pentru copii, un parc de joacă şi un centru de joacă.
• Pasionaţii de tururi cu bicicleta se vor bucura de cei 800 km de trasee de ciclism şi mountainbike. Descrierile detaliate ale traseelor cu indicaţii privind diferenţele de nivel, distanţele şi datele GPS facilitează planificarea prealabilă. În Zillertal rutele de ciclism au în total 30.000 de m diferenţă de altitudine. Dacă vreţi ca efortul să fie mai mic puteţi admira peisajul şi pe o bicicletă electrică, pe care îl puteţi închiria din unul din cele 33 de centre din regiune.
• Pasionaţii nu doar de ciclism ci şi de peisaj vor găsi cea ce caută pe unul din cele două trasee: Zillertal Radwegs sau Innradweg.
• Pasionaţii de căţărări au la dispoziţie nu doar traseele de căţărări în aer liber ci şi două hale special amenajate în Auschau şi în campingul Aufenfeld.
• În Parcul de aventuri Zillertal adrenalina este asigurată de grădini naturale din corzi cu şapte trasee diferite de la traseul de căţărare până la Flying Fox. Iar cei care preferă paragliding găsesc pe muntele Spieljoch cele mai bune condiţii.
• Pentru răcorire şi relaxare sunt ideale lacul Schlitters, piscina exterioară din Fügen, piscina din Stumm sau complexul termal Zillertal.

Erste Ferienregion im Zillertal iarna:

Prima parte a văii Zillertal cu staţiunile Hochfügen şi Hochzillertal precum şi Spieljoch sunt destinaţia perfectă pentru vacanţa de iarnă. Între staţia din vale şi înălţimea de 2.501m vă aşteaptă instalaţii de urcare moderne şi 100km de pârtii. Iar în grădiniţele pentru copii, cei mici primesc îngrijire profesională în timp ce dvs. cuceriţi culmile.
 

Distracţie în afara pârtiei

Peisajul natural din valea Zillertal oferă o diversitate de opţiuni pentru relaxare şi retragerea într-un loc mai departe de zgomotul cotidian. Creaţi-vă amintiri de neuitat de exemplu în cadrul unei drumeţii ghidate cu paletele de zăpadă. Drumeţiile de iarnă, Patinajul sau săniuşul pe una dintre pârtiile naturale sunt doar câteva din opţiunile de petrecere a timpului liber cu întreaga familie din regiunea Erste Ferienregion Zillertal.

Centrul de căţărări Zillertal şi hala de căţărări din campingul Aufenfeld vă stau la dispoziţie pereţi de căţărare de până la 16m înălţime şi grade de dificultate diferite. Găsiţi aici şi opţiuni indoor şi outdoor pentru boulder, precum şi posibilitatea de a participa la cursuri de căţărări.
 

Complexe termale, lemnul Binder şi un tren privat

Complexul termal din Fügen în Zillertal oferă contrastul perfect la ziua petrecută pe pârtie. Lăsaţi-vă răsfăţaţi de saunele şi facilităţile SPA pe care le găsiţi aici. Cel mai lung tobogan cu apă a vestului Austriei cu o înălţime de 133m, dar şi toboganul cu colaci asigură distracţia pentru mic şi mare. Iar relaxarea este la ea acasă în saunele şi facilităţile SPA pe care le găsiţi aici. Centrul de prezentare a lemnului FeuerWerk se află în imediata apropiere. Un tur prin cea mai modernă şi economică centrală termică biologică din Europa vă va arăta diferitele faţete ale lemnului. Valea Zillertal şi astfel şi localităţile din prima regiune de vacanţă din Zillertal sunt conectate printr-un tren regional, astfel încăt se poate ajunge aici foarte uşor cu trenul.

Activităţi de vacanţă în Erste Ferienregion im Zillertal
Alle Aktivitäten+
© Erste Ferienregion im Zillertal
© Erste Ferienregion im Zillertal Fügen-Kaltenbach
© Outdoorcenter-Zillertal
© Golf Alpin
© Zillertal Tourismus/Leo Himsl

Localităţi din regiune


unităţi de cazare preferate din Erste Ferienregion im Zillertal


Toate apartamentele de vacanţă din Erste Ferienregion im ZillertalToate hotelurile din Erste Ferienregion im Zillertal
recomandat pentru

familii
46% (93)

cupluri
39% (79)

single
15% (30)

afaceri
1% (2)

Date bazate pe evaluarea clienţilor verificate de pe mai multe portaluri de rezervări. (Sursă: Trust You)

Căutaţi cazare


serviciu


Mai sus
Newsletter

Abonați-vă acum la newsletterul gratuit și bucurați-vă de noutățile din inima Alpilor.

Live Chat
Live Chat