Kufsteinerland

În inima regiunii tronează cetatea medievală, la orizont munţii Kaisergebirge: regiunea de vacanţă din Kufstein se întinde între munţii Kaisergebirge la est iar în vest un lac.

Kufsteinerland vara: 

• Regiunea de vacanță Kufstein se situează în partea de Nord-Est a Tirolului la graniță cu Bavaria și cuprinde pe lângă orașul cetate Kufstein și următoarele localități: Bad Häring, Ebbs, Erl, Langkampfen, Niederndorf, Niederndorferberg, Schwoich și Thiersee
• Traseele de drumeție cu o lungime de 800km la poalele masivului Kaiser invită în special drumeții mai liniștiți datorită nivelului de dificultate scăzut. Iar Rezervația Naturală Kaisertal invită la explorarea naturii.
• De asemenea regiunea atrage prin cei 220km de trasee de ciclism, o rețea de trasee de mountainbike sofisticată și rute speciale pentru biciclete electrice. Faceți un tur până la cabana Achernalm, unde se produce brânză la cea mai înaltă altitudine din Tirol sau bucurați-vă de peisaj la traseul de ciclism de pe malul râului Inn.
• Programul cultural este foarte diversificat în regiune: Vara Operetei în cetatea Kufstein, faimosul Festival Tirolez Erl, Zilele tiroleze Beethoven, Jocurile Pasiunii din Thiersee și Erl sunt doar câteva dintre posibilitățile culturale de aici.
• Iubitorii animalelor nu trebuie să rateze ferma de cai din Ebbs, a Asociației de Creștere a Cailor Haflinger, sau Grădina Zoologică a rarităților din Ebbs cu peste 500 de animale și 70 specii diferite.
• Și dacă sunteți în zonă nu puteți rata în vacanța dvs. o vizită a micului orășel Kufstein, cu bogata lui ofertă de shopping și atracții turistice precedate de faimoasa cetate.
• Dacă doriți să vă răcoriți puteți alege unul dintre lacurile din zonă: Hechtsee, Stimmersee, Thiersee sau Bananensee, primul lac biotop din Tirol.
• Complexull balnear Bad Häring, unul dintre cele mai căutate centre de sănătate și SPA din Austria, își răsfață oaspeții cu multitudinea de oferte de terapie și regenerare.

Kufsteinerland iarna: 

• Regiuni de schi pentru familii cu facilități pentru cei mici sunt preponderente în zonă. Cele mai bune condiții pentru începători pot fi găsite în regiunile Thierseetal sau Zahmer Kaiser-Durchholzen. Iar pentru cei mai avansați, cea mai mare regiune de schi a Austriei SkiWelt Wilder Kaiser, se află la o aruncătură de băț.
• Întreaga regiune se bucură de pârtii perfect preparate pentru schi fond. Cele mai sigure din punct de vedere a zăpezii sunt considerate cele din zonele Schwoicher, Bad Häringer Sonnenplateau și Thierseetal.
• Natura poate fi explorată prin numeroasele trasee de drumeții de iarnă. La o plimbare prin valea Kaisertal puteți admira panorama fascinantă asupra munților  Kaisergebirge.
• În perioada dinaintea Crăciunului cetatea Kufstein devine locația ideală pentru un târg magic de Crăciun și unde au loc o serie de manifestări tradiționale.
• Festivitățile de Prerevelion din Kufstein deja au devenit un cult: aici se serbează trecerea dintre ani începând din 30 decembrie.

Activităţi de vacanţă în Kufsteinerland
Alle Aktivitäten+
© Kurzentrum Bad Häring-Künig GmbH
© Peter Kirtzbichler
© Ferienland Kufstein
© Bildarchiv SkiWelt
© Tirol Werbung/W9 Studios

Localităţi din regiune


unităţi de cazare preferate din Kufsteinerland


Toate apartamentele de vacanţă din KufsteinerlandToate hotelurile din Kufsteinerland
recomandat pentru

cupluri
38% (39)

familii
31% (32)

single
24% (24)

afaceri
7% (7)

Date bazate pe evaluarea clienţilor verificate de pe mai multe portaluri de rezervări. (Sursă: Trust You)

Căutaţi cazare


serviciu


Mai sus
Newsletter

Abonați-vă acum la newsletterul gratuit și bucurați-vă de noutățile din inima Alpilor.

Live Chat
Live Chat