Kitzbüheler Alpen Ferienregion Hohe Salve


Vacanţă pe unul dintre cei mai panoramici munţi din Tirol: în jurul masivului de 1.828 m Hohe Salve se întinde regiunea cu acelaşi nume din Alpii Kitzbühel.

Kitzbüheler Alpen Ferienregion Hohe Salve vara:

• În regiunea de vacanță Hohe Salve vă așteaptă peste 2.500km de trasee de drumeții care urcă până la o altitudine de 2.400m. Prin regiune trec și câteva trasee de drumeții de lungă distanță. Drumul lui Iacob este unul dintre cele mai cunoscute trasee de pelerinaj. De asemenea patru etape ale traseului Drumul Vulturului (Adlerweg) trec pe aici.
• Cele peste 400 de rute de mountainbike și o rețea de trasee de ca. 700km încântă orice pasionat de ciclism. Toate traseele sunt marcate și au date GPS.
• Traseul de downhill de trei km din parcul de biciclete Hopfgarten cu o înclinație de 30% vă oferă adrenalina necesară pentru o coborăre cu bicileta.
• Mai liniștite sunt traseele pentru plimbările cu bicicleta de o lungime de 812km care pot fi parcurse și cu una din cele 250 de biciclete electrice din regiune.
• Datorită serviciilor ireproșabile de îngrijire a copiilor vă puteți aventura și singuri pe unul din cele 35 de trasee de alergare și walking care fac parte din cele 4 parcuri interconectate de alergare și walking.
• Iar din seria de lacuri din regiune Wildalmsee, Salvensee și Filzbodensee precum și lacul de acumulare din Kurzen Grund in der Kelchsau, ar fi păcat să nu vă bălăciți măcar în unul dintre ele.

Kitzbüheler Alpen Ferienregion Hohe Salve iarna:

• Schiorii vor fi încântați de regiunea de vacanță Hohe Salve. Regiunea de schi Kelchsau din valea Brixental este potrivită mai ales pentru familii datorită costurilor reduse. Iar localitățile Hopfgarten și Itter sunt două porți importante spre regiunea de schi SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental, cea mai mare regiune interconectată de schi din Austria. Aici 91 de instalații de urcare îi transportă pe iubitorii sporturilor de iarnă pe 279km de pârtii.
• Alpii Kitzbühl fac parte din cele mai frumoase regiuni pentru schi de tură din europa. Pasionații vor găsi aici tururi de schi de toate gradele de dificultate.
• În regiunea Hohe Salve vă stau la dispoziție ca. 74km de pârtii de schi fond clasice și de skating, toate fiind situate la altitudini între 511 și 800m înălțime.
• Diversitate vacanței dvs. este asigurată și de pârtiile naturale de săniuș pe nocturnă, o fermă cu Husky pentru plimbările cu sănii trase de câini și o ofertă variată de trasee de drumeții de iarnă și cu rachete de zăpadă.
• Vreți o pauză de la sport? Atunci vă recomandăm o excursie în Wörgl. Fie că experimentați în Parcul acvatic Wave toboganul cu dublu loop, copii să bălăcesc în piscine sau vă relaxați în saune, distracția este aici garantată. Wörgl este cunoscut și pentru oferta sa de shopping sau dacă nu sala de cățărări este întotdeauna o alternativă unde puteți să vă testați aptitudinile pe cele peste 200 de trasee diferite.


© Hannes Dabernig
© Huskyranch Angerberg
© Albin Niederstrasser
© Ferienregion Hohe Salve
© Hannes Dabernig

unităţi de cazare preferate din Kitzbüheler Alpen Ferienregion Hohe Salve


Toate apartamentele de vacanţă din Kitzbüheler Alpen Ferienregion Hohe SalveToate hotelurile din Kitzbüheler Alpen Ferienregion Hohe Salve
recomandat pentru

familii
100% (3)

single
0% (0)

afaceri
0% (0)

cupluri
0% (0)

Date bazate pe evaluarea clienţilor verificate de pe mai multe portaluri de rezervări. (Sursă: Trust You)

Căutaţi cazare


Deschide harta interactive
sosire

Cum ajungeți la destinația dorită? Cu avionul, trenul, autobuzul sau mașina.

destinaţia dvs: Hopfgarten im Brixental

powered by Rome2Rio

Date de contact

Kitzbüheler Alpen - Ferienregion Hohe Salve
Innsbrucker Straße 1
6300 Wörgl
t   +43.57507.7000
f   +43.57507.7020
e   info@hohe-salve.com

Mai sus
Newsletter

Abonați-vă acum la newsletterul gratuit și bucurați-vă de noutățile din inima Alpilor.

Live Chat
Live Chat