Kitzbüheler Alpen Ferienregion Hohe Salve

Vacanţă pe unul dintre cei mai panoramici munţi din Tirol: în jurul masivului de 1.828 m Hohe Salve se întinde regiunea cu acelaşi nume din Alpii Kitzbühel.

Kitzbüheler Alpen Ferienregion Hohe Salve vara:

• În regiunea de vacanță Hohe Salve vă așteaptă peste 2.500km de trasee de drumeții care urcă până la o altitudine de 2.400m. Prin regiune trec și câteva trasee de drumeții de lungă distanță. Drumul lui Iacob este unul dintre cele mai cunoscute trasee de pelerinaj. De asemenea patru etape ale traseului Drumul Vulturului (Adlerweg) trec pe aici.
• Cele peste 400 de rute de mountainbike și o rețea de trasee de ca. 700km încântă orice pasionat de ciclism. Toate traseele sunt marcate și au date GPS.
• Traseul de downhill de trei km din parcul de biciclete Hopfgarten cu o înclinație de 30% vă oferă adrenalina necesară pentru o coborăre cu bicileta.
• Mai liniștite sunt traseele pentru plimbările cu bicicleta de o lungime de 812km care pot fi parcurse și cu una din cele 250 de biciclete electrice din regiune.
• Datorită serviciilor ireproșabile de îngrijire a copiilor vă puteți aventura și singuri pe unul din cele 35 de trasee de alergare și walking care fac parte din cele 4 parcuri interconectate de alergare și walking.
• Iar din seria de lacuri din regiune Wildalmsee, Salvensee și Filzbodensee precum și lacul de acumulare din Kurzen Grund in der Kelchsau, ar fi păcat să nu vă bălăciți măcar în unul dintre ele.

Kitzbüheler Alpen Ferienregion Hohe Salve iarna:

• Schiorii vor fi încântați de regiunea de vacanță Hohe Salve. Regiunea de schi Kelchsau din valea Brixental este potrivită mai ales pentru familii datorită costurilor reduse. Iar localitățile Hopfgarten și Itter sunt două porți importante spre regiunea de schi SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental, cea mai mare regiune interconectată de schi din Austria. Aici 91 de instalații de urcare îi transportă pe iubitorii sporturilor de iarnă pe 279km de pârtii.
• Alpii Kitzbühl fac parte din cele mai frumoase regiuni pentru schi de tură din europa. Pasionații vor găsi aici tururi de schi de toate gradele de dificultate.
• În regiunea Hohe Salve vă stau la dispoziție ca. 74km de pârtii de schi fond clasice și de skating, toate fiind situate la altitudini între 511 și 800m înălțime.
• Diversitate vacanței dvs. este asigurată și de pârtiile naturale de săniuș pe nocturnă, o fermă cu Husky pentru plimbările cu sănii trase de câini și o ofertă variată de trasee de drumeții de iarnă și cu rachete de zăpadă.
• Vreți o pauză de la sport? Atunci vă recomandăm o excursie în Wörgl. Fie că experimentați în Parcul acvatic Wave toboganul cu dublu loop, copii să bălăcesc în piscine sau vă relaxați în saune, distracția este aici garantată. Wörgl este cunoscut și pentru oferta sa de shopping sau dacă nu sala de cățărări este întotdeauna o alternativă unde puteți să vă testați aptitudinile pe cele peste 200 de trasee diferite.

Activităţi de vacanţă în Kitzbüheler Alpen Ferienregion Hohe Salve
Alle Aktivitäten+
© Albin Niederstrasser
© Ferienregion Hohe Salve
© Hannes Dabernig
© Hannes Dabernig
© Huskyranch Angerberg

Localităţi din regiune


unităţi de cazare preferate din Kitzbüheler Alpen Ferienregion Hohe Salve


Toate apartamentele de vacanţă din Kitzbüheler Alpen Ferienregion Hohe SalveToate hotelurile din Kitzbüheler Alpen Ferienregion Hohe Salve
Căutaţi cazare


serviciu


Mai sus
Live Chat
Live Chat