Ferienregion TirolWest

Unde ţuica curge din plin şi cetăţile medievale stau de pază: regiunea de vacanţă cu centrul cultural în Landeck este ideală pentru descoperiri şi excursii variate.

Ferienregion TirolWest vara:

• Trasee de pelerinaj precum Drumul Vulturului (Adlerweg), Drumul de pelerinaj european E5 sau Drumul lui Iacob trec prin această regiune.
• Explorați regiunea la o drumeție spre cheile Zammer Lochputz sau descoperiți flora și fauna din Parcul Natural Kaunergrat.
• Aici puteți experimenta și două trasee ale savorii. La o plimbare confortabilă veți descoperi cum pruna Stanzer este prelucrată pentru a produce una dintre cele mai bune țuici din Tirol sau cum din laptele vacilor gri tiroleze se fabrică cea mai fină ciocolată.
• Activitatea se întețește în cele trei regiuni de cățărări atractive, Burschlwand, Hasliwand și Affenhimmel: peste 300 de rute diferite și pereți cu înălțimi până la 80m stau dovadă pentru oferta diversificată de tururi din regiunea TirolWest.
• Regiunea TirolWest este o destinație populară pentru etape ale unor trasee de ciclism mai lungi precum traseul de pe malul râului Inn, Via Claudia Augusta sau traseul Etschradweg. Peisajul poate fi savurat fie cu o bicicletă electrică fie cu una de curse. Pasionații de mountainbike se vor bucura de tururile atractive pe traseul Bike Trail Tirol.
• Dacă vă doriți și mai multă adrenalină puteți încerca un tur de rafting sau canoe. Regiunea este cunoscută pentru programul atractiv de outdoor.
• Copii se vor simți și ei foarte bine în regiunea TirolWest. O vizită la cheile mistice Zammer Lochputz, drumeții cu întreaga familie prin Parcul Natural Kaunergrat sau Traseul de Aventuri Tobi pe muntele Venet satisfac cu siguranță dorinșele celor mici.

Ferienregion TirolWest iarna:

• Regiunea de schi adorabilă Venet este un pont secret pentru pasionați și pune la dispoziție 22km de pârtii ușoare și medii. Și pentru snowboarderi regiunea este cunoscută, mai ales datorită parcurilor Venet Night Park și Lifestyle Fun Park.
• În plus regiunea este situată în mijlocul regaturlui piscurilor peste trei mii de metri fiind astfel un punct de plecare ideal pentru un safari pe schiuri în cele mai renumite arene de schi din Europa. În imediata apropiere se află nu mai puțin de 11 regiuni faimoase de schi precum St. Anton am Arlberg, Ischgl, Serfaus-Fiss-Ladis sau ghețarii Kaunertal și Pitztal.
• Dacă sunteți pasionați de schi fond în regiune găsiți pârtii la înălțime superbe care trec prin Parcul Natural Kaunergrat. Parcul este potrivit și pentru drumeții cu rachetele de zăpadă.
• Regiunea vă pune la dispoziție de asemenea patru pârtii de săniuș.
• Foarte interesante mai ales pentru familii sunt drumețiile de iarnă seara organizate în fiecare miercuri în zona mistică a cheile Zammer Lochputz sau grădinița Tobi’s direct la stația de pe munte a instalațiilor de urcare Venet. În aceasta sunt acceptați tpți copii cu vârste peste doi ani astfel încât părinții să poată savura și puțin timp în doi.
• În orășelul Landeck veți descoperi numeroase posibilități de shopping și o ofertă culturală bogată. Frumoasa piață de Crăciun care se desfășoară în palatul Landeck merită cu siguranță o vizită.

Activităţi de vacanţă în Ferienregion TirolWest
Alle Aktivitäten+
© TirolWest/Rupert Gapp
© TirolWest/Günter Standl
© TirolWest/Daniel Zangerl
© TirolWest/Othmar Senn
© TirolWest/Daniel Zangerl

Localităţi din regiune


unităţi de cazare preferate din Ferienregion TirolWest


Toate apartamentele de vacanţă din Ferienregion TirolWestToate hotelurile din Ferienregion TirolWest
Căutaţi cazare


serviciu


Mai sus
Live Chat
Live Chat