Innsbruck und seine Feriendörfer

De pe pârtia de schi direct la Operă: vacanţa în Innsbruck sau satele din împrejurime oferă o gamă variată de la experienţe alpine în natură până la agitaţia urbană, totul într-un singur loc.

Innsbruck und seine Feriendörfer vara:

• În capitala landului Tirol puteți experimenta simbioza armonioasă între clădirile istorice și arhitectura modernă. Nu trebuie să ratați atracțiile turistice precum Acoperișul de Aur sau palatul imperial Hofburg sau urcați pentru o panoramă spectaculară pe Nordkette la o altitudine de 2.250m.
• Explorați regiunea de exemplu la drumeții de exemplu pe traseul Zâmbrului pe muntele Patscherkofel, pe traseul Drumul Vulturului (Adlerweg) sau pe traseul fantomelor Oberperfer. De asemenea și traseul Drumul lui Iacob trece prin oraș și părți din regiune.
• Dacă sunteți pasionați de mersul pe jos și alergat vă veți bucura nu numai de rețeaua de trasee din innsbruck ci și de Centrul de Competență pentru Alergători din Igls și Lans cu ale sale trasee de 80km lungime. Iar în tabăra de pregătire la înălțime din Kühtai puteți beneficia de echipamente sportive moderne la 2.010m altitudine. 
• Cu bicicleta puteți explora regiunea fie în vale pe malul râului Inn fie pe trasee mai solicitante cu mountainbike-ul. Puteți beneficia de asemenea și de tururi ghidate. Iar pentru cei mai curajoși cicliști traseul singletrail de pe Nordkette cu siguranță va fi o experiență plină de adrenalină.
• Regiunea Innsbruck și satele sale de vacanță reprezintă o destinație ideală mai ales pentru jucătorii de golf, având 3 terenuri de 9 găuri în Innsbruck/ Igls, Innsbruck Lans și Mieming și un Centru de pregătiri de golf în Innsbruck. Iar în Mieming se află unul din cele mai frumoase terenuri de golf de 18 găuri din Tirol.
• Iar în zilele toride de vară o răcorire binemeritată o oferă multele piscine și lacuri din zonă, extrem de atractive fiind lacul Lanser sau lacul Mieming.

Innsbruck und seine Feriendörfer iarna:

• Capitala landului Tirol, Innsbruck, a fost deja de trei ori gazda Jocurilor Olimpice de Iarnă. În doar 20 de minute ajungeți la peste 2.000m înălțime în regiune de schi de pe Nordkette, care este foarte îndrăgită mai ales de tinerii localnici. Sau experimentați o cursă de bob la pe traseul Olimpic din Igls

• Cele nouă regiuni de schi a Olympia Skiworld pun la dispoziție pasionaților sporturilor de iarnă peste 90 de instalații de urcare și 300km de pârtii, autobuze gratuite și cursuri de schi atractive pentru copii. 

• În regiune veți găsi peste 120km de pârtii de schi fond. Astfel puteți să încercați pârtiile din paradisul natural Lüsens im Sellraintal la o altitudine de 1.700m sau dacă doriți să experimentați pârtia situată la cea mai înaltă altitudine (2.200m) din Austria (exceptând cele de pe ghețari) trebuie să mergeți la Kühtai. Iar pe platoul Mieminger vă puteți bucura de peisajul însorit.

• Pentru Jocurile Olimpice de Tineret din 2012 au fost amenajate în Kühtai o serie de faciliăți sportive distractive, care sunt accesibile pentru toată lumea: superpipe de 180m lungime și 7m înălțime, slope-style și o pârtie super-cross. Iar daca ziua vi se pare pera scurtă puteți să vă bucurați  de miercuri și sâmbătă aici și de nocturnă de la 19:30 până la 22:00.

• În satele de vacanță vă așteaptă mai multe pârtii de săniuș, unele având și nocturnă. Puteți închiria de la fața locului sănii și beneficiați de asemnea de transport gratuit cu autobuzul.

Activităţi de vacanţă în Innsbruck und seine Feriendörfer
Alle Aktivitäten+
© Innsbruck Tourismus/Christof Lackner
© Innsbruck Tourismus/Roland Schwarz
© Tirol Werbung/Valentin Margreiter
© Tirol Werbung/Jenewein Markus
© Plateauniker

Localităţi din regiune


unităţi de cazare preferate din Innsbruck und seine Feriendörfer


Toate apartamentele de vacanţă din Innsbruck und seine FeriendörferToate hotelurile din Innsbruck und seine Feriendörfer
recomandat pentru

cupluri
32% (95)

familii
32% (95)

single
25% (74)

afaceri
11% (33)

Date bazate pe evaluarea clienţilor verificate de pe mai multe portaluri de rezervări. (Sursă: Trust You)

Căutaţi cazare


serviciu


Mai sus
Newsletter

Abonați-vă acum la newsletterul gratuit și bucurați-vă de noutățile din inima Alpilor.

Live Chat
Live Chat