Kaiserwinkl

Văi line cu o coroană măreaţă de stânci: bazinul larg între munţii impozanţi Kaisergebirge din sud şi marginea Alpilor Chiemgauer la nord formează regiunea de vacanţă Kaiserwinkl.

Kaiserwinkl vara:

• Explorați natura din regiune la drumeții sau nordic walking pe cei 200km de trasee marcate. Pe drum vă așteaptă cabane tradiționale care vă ademenesc să faceți o pauză.
• Iubitorii de cățărări își vor găsi paradisul în Arena de cățărări Kaiserwinkl direct lângă Ottenalm în Walchsee: trei pasaje de cățărări de grade de dificultate diferite îi încântă atât pe profesioniști cât și pe amatori. O aventură pentru întraga familie este parcul de cățărări din Kössen: asigurat în corzi vă aventurați pe traseu până la o înălțime de peste 100m deasupra apei.
• Regiunea poate fi explorată și pe bicicletă sau mountainbike. Toate tururile sunt marcate individual și datorită altitudinilor diferite se pot bucura de ele atât sportivii experimentați cât și cei mai cumpătați.
• Mult mai confortabil și mai puțin antrenant ajungeți la destinașie cu bicicleta electrică.
• Prietenii golfului pot alege în regiune unul din cele trei terenuri de golf, unul de 18 gări și două de 9 găuri. Poate fi experimentat de asemenea și golful pe granița dintre Tirol și Bavaria pe unul dintre terenuri.
• Pasionații de paragliding și zbor cu parapanta găsesc condiții ideale de temperatură și decolare și aterizare mai ales în Kössen.
• Copii se vor distra garantat la parcul acvatic din pădure din Kössen sau la lacul Walchsee, care cu o temperatură de 24 grade este cel mai cald lac pentru înot din Tirol.

Kaiserwinkl iarna:

• Bucurați-vă de o vacanță de iarnă diversificată în regiunea Kaiserwinkl. Pârtii perfecte îi așteaptă pe schiorii ambițioși dar și familiile în cele două regiuni de schi Kössen și Zahmer Kaiser.
• Aici puteți explora natura pe cei 80km de trasee de drumeții de iarnă marcate, care șerpuiesc prin peisajul hibernal. Alte activități în afara pârtiilor de schi pe care le puteți experimenta aici sunt săniușul, drumețiile cu rachete de zăpadă sau patinaj.
• Pârtiile de schi fond de o lungime de 244km perfect preparate îți așteaptă pasionații, fie ei începâtori sau avansați.
• Un peisaj deoasebit îl conferă Săptămânile zborului cu balonul din ianuarie când cerul este decorat zilnic cu 50 de baloane de toateculorile. Puteți să participați și dvs. cu înscriere prealabilă.

Activităţi de vacanţă în KaiserwinklAlle Aktivitäten+
© Tirol Werbung/Uhlig Bernd
© Tirol Werbung/Josef Mallaun
© Kaiserwinkl
© Kaiserwinkl/Bernhard Bergmann
© Kaiserwinkl

Localităţi din regiune


unităţi de cazare preferate din Kaiserwinkl


Toate apartamentele de vacanţă din KaiserwinklToate hotelurile din Kaiserwinkl
Căutaţi cazare


serviciu


Mai sus
Live Chat
Live Chat