Kitzbüheler Alpen - St. Johann in Tirol

Natură şi cultură, unite în mijlocul Alpilor Kitzbühel: la poalele masivului Wilder Kaiser se situează regiunea de vacanţă St. Johann in Tirol, a cărui punct central este localitatea cu acelaşi nume.

Kitzbüheler Alpen - St. Johann in Tirol vara:

• În regiunea Alpii Kitzbühel - St. Johann in Tirol veți găsi peste 200km de trasee de ciclism și mountainbike. Provocarea potrivită pentru fiecare pasionat este oferită și de numeroasele tururi de ciclism și cele 26 de tururi de mountainbike. Iar mai comod poate fi explorată regiunea cu una din cele 275 de biciclete electrice.
• Veți găsi în regiunea Alpii Kitzbühel - St. Johann in Tirol și peste 210km de trasee de drumeții. Deosebit de diversifícate sunt drumurile tematice, pe care puteți să explorați o multitudine de frumuseți naturale, de la traseul de pe nalul râului până la traseul de minerit sau Rezervația Naturală Kaiserbachtal. Ca și alternative aveți aici o porțiune din Drumul lui Iacob sau prima etapă a traseului Drumul Vulturului (Adlerweg).
• Jucătorii de golf vor găsi în regiune un teren de excepție de 9 găuri / Par 72 cu driving range precum și o Academie de Golf cu 6 găuri. Iar în perimetrul de o oră din jurul stațiunii mai puteți ajunge la alte 13 terenuri de golf.
• Anumite activități sportive oferă distracție întregii familii precum plimbările cu quantyas sau cu segways. Copii ceva mai mari se pot distra la canoe, rafting sau la piscinele din regiune. Iar cu cei mai micuți distracția este garantată în Lumea de aventură Moor & more.

Kitzbüheler Alpen - St. Johann in Tirol iarna:

• În mijlocul Alpilor Kitzbühel vă stau la dispoziție aici 23 de instalații de urcare și 67km de pârtii. Regiunile de schi St. Johann in Tirol/Oberndorf/Eichenhof sunt recomandate în principal schiorilor mai temperați. Dar regiunile de schi Kitzbühel sau cea mai mare regiune interconectată de schi din Austria SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental sunt foarte ușor accesibile. Traseul de schi cross Movie și parcursul de schi cross amenajate pe masivul Kitzbüheler Horn oferă posibilitatea iubitorilor să se filmeze la fața locului și să publice ulterior filmulețul pe Internet
• Schiul fond are aici o tradiție îndelungată iar cei 250km de pârtii de schi fond vin doar să sublinieze competența în acest sport a regiunii. Marea competiție internațională Koasalauf din Tirol are loc aici anual cu peste 2.000 de particpanți fiind printre cele mai mari curse de acest gen din Europa. În afara zilelor competiționale stadionul Koasa este utilizat ca și Centrul de Schi Fond și pune la dispoziție doritorilor facilități preum cameră de ceruit schiurile, vestiare sau dușuri.
• Regiunea Alpii Kitzbühel - St. Johann in Tirol vă răsfață și cu cei peste 100km de trasee de drumeții de iarnă. Sau puteți să explorați natura în mantie de iarnă la o drumeție cu rachetele de zăpadă.
• Dacă doriți diversitate puteți să experimentați parcusul Flying-fox din Hornpark in St. Johann, care vă face să zburați în cle 7 stații ale sale de o lungime de 531m.

Activităţi de vacanţă în Kitzbüheler Alpen - St. Johann in Tirol

Alle Aktivitäten+
© Region St Johann in Tirol/Franz Gerdl
© Anthony Dubois
© Region St Johann in Tirol/Franz Gerdl
© Region St Johann in Tirol/Franz Gerdl
© Region St Johann in Tirol/Stefan Eisend

Localităţi din regiune


unităţi de cazare preferate din Kitzbüheler Alpen - St. Johann in Tirol


Toate apartamentele de vacanţă din Kitzbüheler Alpen - St. Johann in TirolToate hotelurile din Kitzbüheler Alpen - St. Johann in Tirol
recomandat pentru

cupluri
39% (26)

familii
36% (24)

single
25% (17)

afaceri
0% (0)

Date bazate pe evaluarea clienţilor verificate de pe mai multe portaluri de rezervări. (Sursă: Trust You)

Căutaţi cazare


serviciu


Mai sus
Newsletter

Abonați-vă acum la newsletterul gratuit și bucurați-vă de noutățile din inima Alpilor.

Live Chat
Live Chat