Lechtal

În vacanţa petrecută în această regiune râul Lech este un ghid de încredere: cu albia sa generoasă şi ariile întinse de pietriş şi nisip se numără printre puţinele regiune de râu sălbatic din Europa.

Lechtal vara:

• În regiunea Lechtal vă așteaptă o ofertă generoasă de trasee de drumeții. Numeroase drumuri tematice precum turul Geierwallz, sau traseul prin valea Hölltal sau drumul de aventuri acvatice cu cascada Doser asigură diversitatea necesară unei familii în vacanța de vară. Dar pe aici trec și traseele de pelerinaj precum Drumul Vulturului (Adlerweg) sau traseul Lechweg cu ai săi 125km. Traseele de drumeție sunt situate la altitudin diferite astfel încât permit și o plimbare la înălțime mai solicitantă dar și una confortabilă în vale cu multe pauze la cabanele din regiune. Iar urcarea la traseele de drumeție este înlesnită considerabil datorită instalațiilor de urcare care vă trasnportă până sus pe munte. Chiar și vara vă puteți plimba printre localitățile regiunii cu ajutorul unui autobuz gratuit.
• Alpii Lechtal vă pun la dispoziție de asemenea o varietate de parcuri de cățărări și posibilități de escaladări.
• În Parcul Natural Tiroler Lech puteți experimenta natura virgină pe o suprafață de 41km². Porțiunea din jurul râului Lech este sub Protecție Naturalădatorită diversității de specii care cresc aici. În Parcul Natural Tiroler Lech sunt oferite tururi ghidate care sunt mai ales recomandate familiilor cu copii. 
• Dacă sunteți ciclist de plăcere veți fi încântat de cele patru etape din Reutte până în Steeg a traseului de ciclism Lechtal. Iar rutele de mountainbike de grade diferite de dificultate nu trebuie nici ele ratate.
• Regiunea poate fi explorată perfect călare. Astfel puteți găsi aici oferta potrivită de la începători până la preofesioniști sau chiar tururi de recunoaștere cu cai.
• Sculptatul în lemn are în regiunea Lechtal o tradiție îndelungată dovadă fiind numeroasele obiecte de artă și atelierele din regiune. Cursuri de sculptat în lemn sunt oferite de cele două școli din Elbigenalp.
• Numeroasele Parcuri acvatice din regiunea Lechtal reprezintă pentru familii o experiență deosebit de distractivă.
• Lăsați adrenalina să crească la rafting & canoe. Sau priviți regiunea din perspectiva păsărilor la paragliding.

Lechtal iarna:

• Pasionații de schi fond vor găsi în regiune 260km de pârtii de schi fond de toate gradele de dificultate pentru stilul clasic cât și pentru skating. Zona Parcului Natural Lechtal-Reutte se numără printre specialiștii de schi fond din Tirol. Între Bach și Stockach a fost inaugurată prima pârtie de antrenamente din Europa pentru schi fond, pe care portivii își pot măsura permanent timpii printr-un senzor, care poate fi închiriat de aici. Utilizarea acesteia este gratuită.
• Tururi de schi, drumeții de iarnă și cu rachetele de zăpadă: în Lechtal găsiți condiții ideale mai ales pentru activități în afara pârtiilor. Școlile Alpine din zonă oferă cursuri sau tururi ghidate pentru începători sau avansați.
• În Höfen a fost amenajat un turn de gheață pentru cățărări pe care sportivii trebuie să-l escaladeze legați cu o coardă fixă. De asemenea și în localitatea Bach există posibilități de cățărare.
• În regiunea Aprcului Național Lechtal există cinci regiuni de schi care sunt mai ales recomandate familiilor și schiorilor mai temperați: regiunea de schi pentru familii Jöchelspitze Bach – Stockach, cea mai amre regiune din valea Lechtal din Tirol, regiunea pentru familii Stanzach, regiunea Holzgau și regiunea Knittel in Elbigenalp. Nu departe se află și regiunea de schi din Vorarlberg Warth. De două ori pe săptămână se poate schia pe nocturnă atât în regiunea Stanzach precum și în regiunea Elbigenalp.
• În regiunea Lechtal există în total 10 pârtii de săniuș. În afară de acestea oaspeții se pot bucura de numeroase patinoare iluminate, unde poate fi practicat și curling.

Activităţi de vacanţă în LechtalAlle Aktivitäten+
© Lechtal Tourismus/Anja Krämer
© kdg mediacope/Arnold Weißenbach
© Tirol Werbung/Aichner Bernhard
© Naturparkregion Reutte/Strabag
© Lechtal/Irene Ascher

unităţi de cazare preferate din Lechtal


Toate apartamentele de vacanţă din LechtalToate hotelurile din Lechtal
Căutaţi cazare


serviciu


Mai sus
Live Chat
Live Chat