Naturparkregion Reutte

Lacuri de munte întinse, piscuri înalte şi sălabaticul râu Lech: situat direct pe graniţa cu Bayern, regiunea Naturparkregion Reutte este poarta spre fascinanta lume montană din Tirol.

Naturparkregion Reutte vara:

• În stațiunile regiunii vă așteaptă peste 400km de trasee de drumeții, printre care putem enumera traseul Alpenrosenweg, traseul de pe lângă cascade - Rundwanderweg Stuibenfälle sau câteva etape din traseul de pelerinaj Drumul Vulturului (Adlerweg). Explorați Parcul Natural tirolez Lechtal sau aventurați-vă pe unul din cele nouă trasee de nordic walking.
• Dacă doriți să ajungeți cât mai sus, atunci platformele de cățărare din regiune cu peste 6.000 de rute de cățărare sunt ceea ce căutați.
• 186km de trasee de ciclism și mountainbike îi încântă atât pe cicliștii experimentați cât și pe cei mai temperați. Explorați regiunea pe una din etapele din traseul Bike Trail Tirol sau traversați pe două roți întreaga regiune pe cunoscutul traseu roman Via Claudia Augusta, care parcurge distanța de la Veneția până la Donauwörth. Trasee mai lungi ca de exemplu traseul Lechradweg de 52km, le parcurgeți cel mai bine cu o bicicletă electronică.
• În regiunea Parcului Natural Reutte veți găsi mai multe lacuri cum ar fi Frauensee, Alatsee, Lechausee, Urisee, Plansee și lacul Heiterwanger. Pe cel mai mare dintre ele, Plansee, se desfășoara traficul comercial maritim situat la cea mai mare înălțime din Austria.
• Puteți retrăi și o parte din istorie făcând o vizită de exemplu la Cetatea Ehrenberg

Naturparkregion Reutte iarna:

• 20 de pârtii de schi fond având peste 120km trec prin această regiune. 30km sunt preparați pentru skating iar pârtia de la Waldrast are și nocturnă, asigurând astfel distracția sportivă pe timpul nopții. De asemenea în regiunea Parcului Natural Reutte sunt oferite în mod constant cursuri pentru începâtori dar și pentru cunoscători.
• Fără schiuri puteți explora natura și pe cele două rute de nordic walking, traseul Lechufer și drumul panoramic de walking. Alternativ puteți lăsa prímele urme în neaua proaspătă la drumeții cu rachetele de zăpadă prin Parcul Natural Reutte.
• Iarna lacul Plansee îngheață și poate fi folosit ca și patinoar. Aici vă așteaptă două patinoare pentru copii precum și două piste de câte 12km respectiv 5km lungime. Oferta este întregită de celelalte patinoare naturale din regiunea Parcului Natural Reutte precum și patinoarul acoperit din Breitenwang. La multe dintre patinoare aveți și posibilitatea de a practica curling.
• Pârtiile de schi din regiune sunt potrivite atât începătorilor cât și cunoscătorilor mai pretențioși. regiunea de schi are o istorie de 50 de ani și pune la dispoziție astăzi 16km de pârtii cu trei instalații de urcare.
• Bucurați-vă în regiunea Parcului Natural Reutte de o plimbare tradițională cu sania trasă de cai sau experimentați o cursă cu sania trasă de câini pe traseul special amenajat în acest sens.

Activităţi de vacanţă în Naturparkregion ReutteAlle Aktivitäten+
© Tirol Werbung/Aichner Bernhard
© Tirol Werbung/Kathrein Verena
© Naturparkregion Reutte
© Naturparkregion Reutte/Robert Eder
© Tirol Werbung/Aichner Bernhard

Localităţi din regiune


unităţi de cazare preferate din Naturparkregion Reutte


Toate apartamentele de vacanţă din Naturparkregion ReutteToate hotelurile din Naturparkregion Reutte
Căutaţi cazare


serviciu


Mai sus
Live Chat
Live Chat