Ötztal

Cel mai înalt munte din Tirol, cea mai mare regiune pe gheţar, cea mai impresionantă cascadă din ţară şi localitate locuită la cea mai înaltă altitudine din Austria - valea Ötztal nu se zgârceşte la superlative.

Ötztal vara:

• Într-una din cele mai largi văi de pe maulul râului Inn vă așteaptă un variat paradis pentru drumeții cu numeroase drumuri tematice. Pe traseul Ötztal Trek puteți merge pe 22 etape și alte 15 variante de o lungime totală de 400km. Bucurați-vă aici și de o rută regională a traseului de pelerinaj Drumul Vulturului (Adlerweg), o etapă a Drumului lui Iacob sau a traseului Apfelstraße din Haiming. Dacă vă place cățăratul puteți să vă bucurați aici de 17 parcuri de cățărat cu ca. 600 rute distincte.
• Explorați valea Ötztal pe două roți pe cei 860km de rute de mountainbike sau pe unul din drumurile savorii. Sșlden este de asemenea punctul de plecare pentru spectaculoasa competiție Maratonul de biciclete Ötztal. În cadrul acestei curse, participanții trebuie să parcurgă într-o singură zi o distanță de 238km cu o diferență de nivel de 5.500m înălțime.
• Puteți să vă răcoriți într-unul in lacurile din regiune cum ar fi Piburger See sau cele din AREA 47 sau Umhausen. Iar o vizită la complexul termal Aqua Dome, der Therme din Längenfeld nu trebuie să lipseacă sub nicio formă din program.
• În parcul AREA 47 de la intrarea în valea Ötztal veți găsi aventuri outdoor unice: indiferent dacă preferați rafting, canyoning sau cățărări – oferta de aici este inepuizabilă.
• Numeroase posibilități de excursii vă stau la dispoziție aici precum satul lui Ötzi din Umhausen sau cascada Stuibenfall, cea mai mare din Tirol.

Ötztal iarna:

• Valea Ötztal vă așteaptă cu trei mari regiuni de schi cu siguranță garantată a zăpezii: regiunea de schi Obergurgl-Hochgurgl cu 23 de instalații de urcare și 110km de pârtii. Regiunea de schi de pe ghețarul din Sölden cu 34 de instalații de urcare și 146km de pârtii. Și nu în ultimul rând regiunea potrivită pentru familia Hochötz – Kühtai cu 27km de pârtii. În parcul K-Park din Kühtai se vor bucura de zăpadă pasionații de freeski.
• O ofertă diversificată vor găsi și iubitorii de schi fond cu cei 186km de pârtii preparate. În afară de acestea aici se află și 40km de trasee de alergare marcate și 185km de rute de drumeții de iarnă. De încercat este și excursia de două zile cu rachetele de zăpadă în Parcul Natural Ötztal.
• După atâta zăpadă cel mai bine vă relaxați în complexul termal Aqua Dome din Längenfeld.
• Valea  Ötztal este cunoscută și pentru evenimentele deosebite: Deschiderea Cupei Mondiale în octombrie sau Festivalul Electronic Mountain din Sölden, la care participă DJ din cei mai cunoscuți precum David Guetta. În cadrul spectacolului Hannibal ghețarul se transformă într-o scenă imensă pe care se joacă traversarea Alpilor a faimosului personaj istoric Hannibal.

 

Activităţi de vacanţă în Ötztal
Alle Aktivitäten+
© Ötztal Tourismus
© Ötztal Tourismus
© Ötztal Tourismus
© Ötztal Tourismus
© Ötztal Tourismus

Localităţi din regiune


unităţi de cazare preferate din Ötztal


Toate apartamentele de vacanţă din ÖtztalToate hotelurile din Ötztal
Căutaţi cazare


serviciu


Mai sus
Live Chat
Live Chat