Paznaun - Ischgl

În extremitatea vestica din Tirol valea alpină Paznaun se bifurcă. Valea înaltă îngustă este cunoscută pe plan internaţional pentru staţiunile vedetă Ischgl, Galtür şi Kappl.

Paznaun - Ischgl vara:

• În regiunea Paznaun-Ischgl vă puteți bucura de peste 1.100km de trasee de drumeții spre lacuri de munte idilice și vârfuri impozante. Pe traseul de pelerinaj Drumul lui Iacob puteți combina beneficiile drumeției cu savoarea culinară de înaltă clasă.
• Mountainbikeri de toate categoriile vor găsi în regiunea Paznaun – Ischgl traseul potrivit pentru fiecare – de la potecile clasice, la traseele de Enduro până la rute uphill și downhill. Rute mai confortabile puteți experimenta cu bicicletele electronice în regiune. Iar în cadrul Academiei Silvretta Bike atât începâtorii cât și profesioniștii își pot îmbunătăți tehnica sau participa la tururi ghidate.
• Într-unul dintre cele mai bune regiuni de boulder din Tirol veți găsi în parcul Silvapark din Galtür peste 160 de boulder împărțite pe 8 sectoare. Trei pasaje de cățărări precum și două arene de cățărări sportive întregesc oferta în acest domeniu.
• Peste 30 de pasuri vă asigură experiențe unice pe motocicletă. În Centrul de testare High-Bike Paznaun vă stau la dispoziție întreaga vară cele mai noi motociclete pentru testări.
• În regiunea Paznaun – Ischgl copii sunt îngrijiți de profesioniști în oricare dintre cluburile de aici precum Sunny Mountain Club, Actions Kids Club, Siggi’s Alpine Club și Kids Club See. Tinerii se pot bucura de activități antrenante și aventuri în clubul Youth Club Paznaun. Extrem de căutate în acest sens sunt Parcul de Aventuri Sunny-Mountain și Parcul de Joacă, Sport și Activități Acvatice See.

Paznaun - Ischgl iarna:

• În întreaga regiune vă așteaptă în total 351km de pârtii și 70 de instalații de urcare, iar regiunea Silvretta Arena cu ai săi 238km de pârtii face parte din cele mai mari regiuni de schi din Tirol, fiind posibilă aici trecerea pe schiuri până în Elveția. Pasionații de Freestyle vor găsi în parcul PlayStation® Vita Ischgl Snowpark tot ce le dorește inima.
• Paradisul familiilor este în Sunny Mountain Erlebnispark din Kappl, care are numeroase activități pentru cei mici dar și cazare adaptată nevoilor lor.
• Pasionații de schi fond vor găsi în regiune 74km de pârtii. Pe pârtia la înălțime de pe Lacul de acumulare Silvretta și pe pârtia cu nocturnă de la Galtür la Wirl puteți experimenta din plin diversitatea peisajului natural din regiune. Cele patru stațiuni sunt totodată puncte de plecare ideale pentru tururi de schi de lungă durată pe piscurile peste 3.000m din împrejurimi.
• Marile evenimente din Ischgl au devenit între timp faimoase în toată europa: vedete internaționale de pe scena muzicală vin să susțină spectacole anual aici  - cel mai important de departe fiind concertul de la închiderea sezonului Top of the Mountain.

Activităţi de vacanţă în Paznaun - IschglAlle Aktivitäten+
© Paznaun-Ischgl
© Paznaun-Ischgl
© Paznaun-Ischgl
© Paznaun-Ischgl
© Alpinarium

Localităţi din regiune


unităţi de cazare preferate din Paznaun - Ischgl


Toate apartamentele de vacanţă din Paznaun - IschglToate hotelurile din Paznaun - Ischgl
Căutaţi cazare


Evenimente Paznaun - Ischgl


serviciu


Mai sus
Live Chat
Live Chat