Silberregion Karwendel

De la piscurile calcaroase ale masivului Karwendel până la valea de jos a Inntal, între Kolsass şi Jenbach, până în mijlocul versantului împădurit a munţilor Tuxer Voralpen: aceasta este regiunea Silberregion Karwendel.

Silberregion Karwendel vara:

• Peste 400km de trasee de drumeții transformă regiunea Silberregion Karwendel într-una din cele mai îndrăgite regiuni de drumeții din Tirol.
• Numeroase drumuri tematice precum Drumul Planetelor, Drumul Simțurilor, Drumul Bibliei sau Drumul Climei precum și o vizită la cheile Wolfklamm le face plăcere inclusiv copiilor.
• Și mountainbikeri găsesc ceea ce caută în această regiune: peste 42 de rute marcate care însumează ca. 1.000km îi bucură pe începători dar și pe avansați.
• O distracție pentru mic și mare o reprezintă și o vizită la castelul Tratzberg, la mina de argint Schwaz sau un drum cu trenul nostalgiei în Zillertal sau la lacul Achensee.
• Unică este și prima casă întoarsă pe dos din Austria: experimentați scările amplasate pe verticală și mobilier atârnat de tavan în „Casa, care stă cu capul în jos“.
• Mascota Karwendolin îi însoțește pe copii prin ofertele gratuite de petrecere a timpului liber.
• În St. Georgenberg vă așteaptă o altă atracție din regiune: pe o stâncă de ca. 100m înălțime vă așteaptă cel mai vechi loc de pelerinaj din Tirol. Pentru cei mai sportivi și familii merită de asemenea o drumeție prin cheile Wolfsklamm.

Silberregion Karwendel iarna:

• Toate cele cinci domenii schiabile din regiune sunt perfecte pentru începători, familii și cei care reiau sportul după o perioadă mai lungă de absență. Oferta este completată în acest sens de cursul de schi gratuit pentru oaspeții cu vârste peste 50 de ani.
• Karwendolin, mascota regiunii, îi invită pe copii cazați aici cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani la un curs de schi gratuit: dacă sunteți cazați o săptămână în regiune, copii dvs. au voie să participe gratuit la cursurile de schi. Sunt incluse de asemenea închirierea echipamentului și biletele pentru instalațiile de urcare pentru începători.
• Cum ar fi o vacanță de iarnă fără o partidă de săniuș? În regiunea Silberregion Karwendel puteți alege dintre cele 17 de pârtii de săniuș - de la cele mai confortabile până la cele razante, luminate sau naturale.
• Puteți explora de asemenea regiunea foarte bine la drumeții de iarnă sau cu rachetele de zăpadă. Parcul Natural Karwendel sau numeroasele văi laterale a râului Inn sunt ideale pentru astfel de expediții.
• Și în afara pârtiilor îi așteaptă pe oaspeții regiunii numeroase posibilități de distracție: puteți astfel vizita Centrul Vechi Schwaz, mina de argint Schwaz sau Casa, care stă cu capul în jos.

Activităţi de vacanţă în Silberregion Karwendel
Alle Aktivitäten+
© Tirol Werbung/Frank Bauer
© Silberregion Karwendel
© Alpenpark Karwendel/G.Haslwanter
© Tirol Werbung/Frank Bauer
© Silberregion Karwendel

Localităţi din regiune


unităţi de cazare preferate din Silberregion Karwendel


Toate apartamentele de vacanţă din Silberregion KarwendelToate hotelurile din Silberregion Karwendel
Căutaţi cazare


serviciu


Mai sus
Live Chat
Live Chat