Silberregion Karwendel

De la piscurile calcaroase ale masivului Karwendel până la valea de jos a Inntal, între Kolsass şi Jenbach, până în mijlocul versantului împădurit a munţilor Tuxer Voralpen: aceasta este regiunea Silberregion Karwendel.

Silberregion Karwendel vara:

• Peste 400km de trasee de drumeții transformă regiunea Silberregion Karwendel într-una din cele mai îndrăgite regiuni de drumeții din Tirol.
• Numeroase drumuri tematice precum Drumul Planetelor, Drumul Simțurilor, Drumul Bibliei sau Drumul Climei precum și o vizită la cheile Wolfklamm le face plăcere inclusiv copiilor.
• Și mountainbikeri găsesc ceea ce caută în această regiune: peste 42 de rute marcate care însumează ca. 1.000km îi bucură pe începători dar și pe avansați.
• O distracție pentru mic și mare o reprezintă și o vizită la castelul Tratzberg, la mina de argint Schwaz sau un drum cu trenul nostalgiei în Zillertal sau la lacul Achensee.
• Unică este și prima casă întoarsă pe dos din Austria: experimentați scările amplasate pe verticală și mobilier atârnat de tavan în „Casa, care stă cu capul în jos“.
• Mascota Karwendolin îi însoțește pe copii prin ofertele gratuite de petrecere a timpului liber.
• În St. Georgenberg vă așteaptă o altă atracție din regiune: pe o stâncă de ca. 100m înălțime vă așteaptă cel mai vechi loc de pelerinaj din Tirol. Pentru cei mai sportivi și familii merită de asemenea o drumeție prin cheile Wolfsklamm.

Silberregion Karwendel iarna:

• Toate cele cinci domenii schiabile din regiune sunt perfecte pentru începători, familii și cei care reiau sportul după o perioadă mai lungă de absență. Oferta este completată în acest sens de cursul de schi gratuit pentru oaspeții cu vârste peste 50 de ani.
• Karwendolin, mascota regiunii, îi invită pe copii cazați aici cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani la un curs de schi gratuit: dacă sunteți cazați o săptămână în regiune, copii dvs. au voie să participe gratuit la cursurile de schi. Sunt incluse de asemenea închirierea echipamentului și biletele pentru instalațiile de urcare pentru începători.
• Cum ar fi o vacanță de iarnă fără o partidă de săniuș? În regiunea Silberregion Karwendel puteți alege dintre cele 17 de pârtii de săniuș - de la cele mai confortabile până la cele razante, luminate sau naturale.
• Puteți explora de asemenea regiunea foarte bine la drumeții de iarnă sau cu rachetele de zăpadă. Parcul Natural Karwendel sau numeroasele văi laterale a râului Inn sunt ideale pentru astfel de expediții.
• Și în afara pârtiilor îi așteaptă pe oaspeții regiunii numeroase posibilități de distracție: puteți astfel vizita Centrul Vechi Schwaz, mina de argint Schwaz sau Casa, care stă cu capul în jos.

© Tirol Werbung/Frank Bauer
© Silberregion Karwendel
© Tirol Werbung/Frank Bauer
© Silberregion Karwendel
© Alpenpark Karwendel/G.Haslwanter

Localităţi din regiune


Deschide harta interactive

serviciu


Mai sus
Newsletter

Abonați-vă acum la newsletterul gratuit și bucurați-vă de noutățile din inima Alpilor.

Live Chat
Live Chat