Stubai Tirol

De la marginea oraşului Innsbruck pâna la versantul masiv al Alpilor: aproape în linie dreaptă se întinde spre sudvest valea Stubaital de la joncţiunea cu valea Wipptal până la capătul plin de gheaţă a văii.

Stubai Tirol vara:

• În regiunea Stubai din Tirol localitățile Neustift, Fulpmes, Telfes, Mieders și Schönberg își așteaptă oaspeții.
• Bucurați-vă în valea Stubai de peste 850km de trasee de drumeții înconjurate de peste 100 de piscuri peste 3.000m înălțime. Traseul Stubaier Höhenweg parcurge peste 120km și 8.000m diferență de nivel. De asemenea mai multe drumuri tematice precum Drumul Franz-Senn, Drumul Conștientizării sau Drumul Apei Sălbatice vă fac o imagine mai completă despre valea Stubai și particularitățile ei.
• Atracția prinicpală a oricărei vacanțe din Tirol este platforma din vârful ghețarului Stubai, Top of Tyrol, aflată la o altitudine de 3.210m.
• Mountainbikerii vor fi foarte fericiți în regiune: peste 720km de trasee marcate și peste 13.000m diferență de nivel îi vor solicita din plin atât pe începători cât și pe avansați.
• Pentru copii valea Stubai este ideală: fie la săniuș de vară, la minigolf, în Parcul cu păsări din Telfes sau în Parcul de Joacă a Apei Sălbatice plictiseala e demult uitată. În numeroasele unități de cazare specializate pe nevoile familiilor vă veți simți mai bine ca acasă.
• Numeroase pasaje și grădini de cățărari vă răpesc în frumoasa lume de pe munte a Alpilor Stubai. În grădinile cu corzi la înălțime veți experimenta combinația ideală între sport și natură.
• Domeniul Elfer este cunoscută pentru zborul cu parapanta.
• Trei piscine exterioare și una interioară îi ademenesc în zilele toride de vară pe cei doritori de puțină răcoare.

Stubai Tirol iarna:

• În total găsiți în regiune 4 domenii schiabile având împreună 150km de pârtii. Domeniile Schlick2000 în Fulpmes, 11erLifte în Neustift, Serlesbahnen în Mieders și alte câteva instalații de urcare mai mici asigură distracția la schi și snowboard. Iar domeniul schiabil de pe gehețarul Stubai vă răsfață cu zăpadă din octombrie până în iunie și este distins în mod regulat cu premiul ADAC Skiguide Award pentru cele mai bune regiuni de schi pentru familii.
• Diverisitatea pentru snowboarderi și pasionații de freeski este asigurată de cele două parcuri Moreboards Stubai Zoo și Stubai Park Schlick2000.
• Cei mici sunt îngrijiți perfect în cluburile distractive pentru copii precum BIG Family Ski-Camp, Ronny’s Kinderland și Alpin Kids
• În valea Stubai veți găsi în total 60km pe 12  pârtii de săniuș de toate gradele de dificultate. Patru dintre acestea au și nocturnă astfel încât distracția poate continua și după venirea serii.
• Pasionații de schi fond vor găsi în valea Stubai un total de 130km de pârtii. Pe pârtia la înălțime traversați muntele Serles la altitudini cuprinse între 1.600 și 1.800m.
• Există 12 locuri în care puteți să vă cățărați pe gheață. Puteți să vă testați aptitudinile pe cascada Grawa sau Pinnistal sau pe turnul de gheață de 20m înălțime de pe ghețarul Stubai. În plus în hala de sport din Fulpmes vă așteaptă 30 de rute diferite de cățărări cu grade de dificultate de la IV la X.

Activităţi de vacanţă în Stubai Tirol
Alle Aktivitäten+
© TVB Stubai Tirol
© Tirol Werbung/Herbig Hans
© TVB Stubai Tirol/Andre Schönherr
© TVB Stubai Tirol/Andre Schönherr
© Christoph Ascher

Localităţi din regiune


unităţi de cazare preferate din Stubai Tirol


Toate apartamentele de vacanţă din Stubai TirolToate hotelurile din Stubai Tirol
Căutaţi cazare


serviciu


Mai sus
Live Chat
Live Chat