Wilder Kaiser

Asemenea unui maiestăţi imperiale tronează Wilder Kaiser peste staţiunile din regiune. O privelişte regală oferă masivul, denumit de localnici „Koasa“ cu siguranţă tuturor vizitatorilor.

Wilder Kaiser vara:

• În imediata vecinătate a Rezervației Naturale Kaisergebirge veți găsi în cele patru stațiuni Ellmau, Going, Scheffau și Söll, precum și direct la poalele muntelui Wilder Kaiser 400km de trasee de drumeții. Mergeți la o plimbare liniștită cu întreaga familie sau alegeți un traseu pe vârf la 2.100m altitudine. Aici vă așteaptă și prímele trei etape din traseul de pelerinaj, Drumul Vulturului (Adlerweg) iar o experiență de meuitat promite și turul de trei zile pe muntele Wilder Kaiser.
• În regiune familiile sunt întotdeauna binevenite. Cele șase parcuri de aventură din zonă, Hexenwasser în Hochsöll, Ellmis Zauberwelt în Ellmau, KaiserWelt în Scheffau, Alpinolino în Westendorf, Filzalmsee în Brixen și Hohe Salve sunt ușor accesibile cu instalațiile de urcare și sunt adaptate în mare parte atât cărucioarelor pentu copii cât și scaunelor cu rotile. În plus în aceste locații veși găsi program adaptat pentru copii și îngrijire profesională.
• Muntele Wilder Kaiser este cunoscut peste granițe ca o regiune solicitantă dar atractivă pentru cățărări, rutele de la cascada Schleier și din Achleiten încep de la un grad de dificultate 5a.
• În Ellmau la poalele muntelui Wilder Kaiser veți găsi 2 terenuri de golf, unul de 27 de gări, Wilder Kaiser, și al doilea de 9 găuri, Mühlberghof.
• Știați că de mulți ani încoace în regiune se filmează renumitul serial „Der Bergdoktor“? Cu puțin noroc puteți să-l întălniți la o plimbare prin regiune pe faimosul Dr. Martin Gruber.

Wilder Kaiser iarna:

• Regiunea de schi SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental este cu ai săi 279km de pârtii și 90 de instalații de urcare cea mai mare regiune de schi interconectată din Tirol dar și din întreaga Austrie. 210km de pârtii pot fi acoperite artificial cu zăpadă. Iar în Söll vă așteaptă 10km de pârtii cu nocturnă.
• Funpark Intersport Kaiserpark vă așteaptă cu o mulțime de provocări și obstacole diverse.
• Pentru a lăsa părinții să savureze concediul și doar în doi, în localitățile Ellmau, Going și Scheffau veți găsi locații cu îngrijire pprofesionistă copiilor.
• În jurul stațiunilor se îndind 113km de trsee preparate pentru drumeții de iarnă, care atrag pasionații în mijlocul naturii. Peisajul de munte oferă posibilități diverse de tururi pentru drumeții cu rachetele de zăpadă sau schi de tură.
• Pe cei 80km de pârtii pentru schi fond, iubitorii acestui sport fie începâtori sau avansați se vor simți de minune.
• Coborâri spectaculoase vă așteaptă pe cele trei pârtii de săniuș din regiune. Două dintre ele sunt prevăzute cu noscturnă pentru distracția de seară.
• În plus: de mulți ani încoace în regiune se filmează renumitul serial „Der Bergdoktor“ cu Hans Sigl.

Activităţi de vacanţă în Wilder Kaiser
Alle Aktivitäten+
© Tirol Werbung/Jens Schwarz
© TVB Wilder Kaiser/Peter von Felbert
© Wilder Kaiser
© TVB Wilder Kaiser/Peter von Felbert
© TVB Wilder Kaiser

Localităţi din regiune


unităţi de cazare preferate din Wilder Kaiser


Toate apartamentele de vacanţă din Wilder KaiserToate hotelurile din Wilder Kaiser
recomandat pentru

cupluri
42% (43)

familii
38% (39)

single
19% (20)

afaceri
1% (1)

Date bazate pe evaluarea clienţilor verificate de pe mai multe portaluri de rezervări. (Sursă: Trust You)

Căutaţi cazare


serviciu


Mai sus
Newsletter

Abonați-vă acum la newsletterul gratuit și bucurați-vă de noutățile din inima Alpilor.

Live Chat
Live Chat