Wildschönau


La o altitudine de ca. 1.000m se află pitorescul sat Wildschönau situat în vestul Alpilor Kitzbühel, o vale mai retrasă cu regiunea purtând acelaşi nume.

Wildschönau vara:

• Regiunea Wildschönau se află în valea cu același nume lungă de 24km și atrage oaspeții la explorarea naturii pe cei 300km de trasee de drumeții marcate. 46 de cabane vă așteaptă pentru cazare sau o pauză culinară.

• 40km de trasee de mountainbike trec prin regiune, pe care se pot închiria și biciclete electronice.

• Dragonul este emblema regiunii Wildschönau și potrivit legendei el a făcut posibil ca valea să fie locuită. În Clubul Dragonului copii vor afla multe povești interesante despre regiune iar la activități practice precum coptul pâinii la gospodăria rurală sau construirea de cabane și baraje copii pot să învețe mult despre cultura regiunii.

• Distracția este garantată la înot în Bergbadl iar o excursie la Cheile Kundler, care despart regiunea Wildschönau de valea Inn, este cu siguranță foarte captivantă.

• Dacă vă place aventura sunteți la locul potrivit în grădina cu corzi la înălțime Zauberwinkl, care ajunge la o înălțime de 21m.

• În primul Muzeu al Lemnului din Tirol aflat în localitatea Auffach veți putea dmira peste 3.000 de exponate de la radioul vechi făcut de mână până la pantofii de piel ecu talpă din lemn.

• Muzeul Mineritului Wildschönau precum și numeroase festivale dedicate mineritului susțin această tradiție a regiunii. O atracție deosebită este festivalul din valea Wildschönau din august, care impresionează prin parada sa festivă.

Wildschönau iarna:

• Începând cu sezonul de iarnă 2012/13 regiunea interconectată Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau vă așteaptă cu zile la schi palpitante pe cei 145km de pârtii. Școlile de Schi locale oferă cursuri speciale pentru începători dar și pentru cei care reiau schiul după o perioadă mai lungă de absență.
• Pasionații de snowboard și freeski vor găsi în parcul Schatzberg diverse boxes, kickers, wallrides și o halfpipe de 130m lungime.
• Pârtiile de schi fond de o lungime totală de 50km vă stau la dispoziție gratuit. Atracția principal este pârtia idilică aflată la mare altitudine de pe pajiștea Schönangeralm.
• Dincolo de pârtii vă așteaptă în regiune 40km de trasee de drumeții de iarnă preparate și numeroase trasee pentru drumeții cu rachetele de zăpadă.
• Numeroasele pârtii de săniuș completează lista activităților de iarnă, printre acestea ți o pârtie de 5km lungime.
• Experimentați și iarna aventuri în grădina naturală cu corzi la înălțime Zauberwinkl, care cu înălțimea sa de 21m este unul dintre cele mai înalte și mai spectaculoase parcuri de acest gen din Europa.


© Stefan Gruber
© Tirol Werbung/Alexander Ziegler
© Wildschönau Tourismus
© Wildschönau Tourismus/M. Auer
© Wildschönau Tourismus

Localităţi din regiune


unităţi de cazare preferate din Wildschönau


Toate apartamentele de vacanţă din WildschönauToate hotelurile din Wildschönau
recomandat pentru

familii
47% (8)

cupluri
35% (6)

single
18% (3)

afaceri
0% (0)

Date bazate pe evaluarea clienţilor verificate de pe mai multe portaluri de rezervări. (Sursă: Trust You)

Căutaţi cazare


Deschide harta interactive
sosire

Cum ajungeți la destinația dorită? Cu avionul, trenul, autobuzul sau mașina.

destinaţia dvs: Hauserweg, Oberau 337, Wildschönau - Oberau

powered by Rome2Rio

Date de contact

Wildschönau Tourismus
Oberau 337
6311 Wildschönau
t   +43.5339.8255.0
f   +43.5339.8255-50
e   info@wildschoenau.com

Mai sus
Newsletter

Abonați-vă acum la newsletterul gratuit și bucurați-vă de noutățile din inima Alpilor.

Live Chat
Live Chat